Bij Swinkels Administraties staat U als klant centraal!

Salarisadministratie

Het verzorgen van een goede salarisadministratie is voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende zaak. Salarisberekeningen op zich zijn al lastig, maar om ook de vele wijzigingen in premies en CAO's bij te houden en op de juiste manier te verwerken is voor veel ondernemers een groot probleem. Swinkels Administraties B.V. verlost u graag van dit probleem.

Swinkels Administraties B.V. neemt graag de gehele salarisverwerking voor uw medewerkers van u over. Wij zullen tijdig en efficiënt de salarisadministratie verzorgen en de benodigde aangiften verzorgen.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Per periode ontvangen uw medewerkers een duidelijke salarisspecificatie.
  • Wijzigingen in uw personeel, zowel eenmalig als structureel worden snel en efficiënt verwerkt.
  • De verplichte (elektronische) informatiestroom richting de Belastingdienst en overige instellingen worden tijdig en correct verzorgd.
  • Verwerking van uw salarisadministratie wordt door Swinkels Administraties B.V. intern verzorgd. Onze medewerkers hebben hiervoor de nodige opleidingen genoten en wij beschikken over een proffesioneel softwarepaket.

 

Specifieke vragen

Ook voor specifieke vragen kunt u bij onze medewerkers terecht. U kunt hierbij denken aan advisering bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of de ontbinding hiervan. Ook vragen van uw medewerkers, bijvoorbeeld over een salarisberekening, kunnen wij beantwoorden.

Heeft u interesse? Wij denken graag met u mee! Neem direct contact met ons op!