Bij Swinkels Administraties staat U als klant centraal!

Belastingadvies

Natuurlijk kun u zich verdiepen in de Nederlandse belastingwetgeving. Deze is echter zeer complex en voortdurend in beweging.

Onze belastingadviseurs kunnen voor u alle voorkomende aangiften verzorgen. Vaak is het beter en voordeliger de aangiften door ons te laten verzorgen. Door middel van profesionele software dienen wij deze aangiften digitaal in bij de Belastingdienst.

De volgende belastingzaken kunnen wij voor u verzorgen:

  • Inkomstenbelasting
  • Toeslagen
  • Schenkbelasting
  • Erfbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting

Wat mag u van ons verwachten:

Wij ondersteunen bij of nemen het invullen van de aangifte inkomstenbelasting in zijn geheel van u over. Daarnaast controleren wij de voorlopige aanslagen en toeslagen en passen deze in overleg met u aan, zodat u niet voor verassingen komt te staan. In voorkomende gevallen kunnen wij voor u aangiften schenk- en erfbelasting voor u verzorgen.

Voor ondernemers verzorgen wij de aangifte omzetbelasting en eventueel vennootschapsbelasting. Deze aangiften moeten via digitale software ingediend worden bij de Belastingdienst. Uiteraard doen wij dit voor u!

FiscAll+ Pakket

Voor onze particuliere klanten bieden wij een breed scala aan fiscaal advies aan. Voor één voordelig tarief per jaar profiteert u van een uitgrebeide service en dienstverlening voor meest voorkomende fiscale producten, zoals de aangifte inkomstenbelasting, voorlopige aanslagen en toeslagen. Klik hier voor meer informatie.

Checklist aangifte inkomstenbelasting

Wij hebben voor u met zorg een checklist samengesteld om alle benodigde gegevens voor een aangifte inkomstenbelasting te verzamelen.